Dit zijn de 8 beste cold press juicers, om stiekem wat fruit en groente in je dag te sneaken (2024)

De manier voor dagelijks meer vitamines.

Door Lynn Teggeler

Dit zijn de 8 beste cold press juicers, om stiekem wat fruit en groente in je dag te sneaken (1)

Moeite om dagelijks genoeg groente en fruit te eten? Een goede oplossing is om te investeren in een cold press juicer en sapjes te maken van jouw favoriete groente en fruit. Experts zeggen dat deze manier van sap maken zachter is voor ingrediënten en op deze manier meer voedingsstoffen vasthoudt dan andere apparaten. Wij zeggen, een win-win situatie.

Een cold press juicer kopen is geen gemakkelijke taak met het grote aanbod. En wij snappen dat je denkt: waar moet ik beginnen? En welke juicer is de beste? Geen zorgen, wij hebben de antwoorden op je vragen. Wij verzamelden hieronder 8 cold press juicers met de beste online reviews, om je op deze manier een handje op weg te helpen. Dus, scroll snel verder om ze alle 8 te ontdekken en kom alles te weten over deze cold press juicers. Proost!

De 8 beste cold press juicers:

1

AMZCHEF juicer

Dit zijn de 8 beste cold press juicers, om stiekem wat fruit en groente in je dag te sneaken (2)

We trappen de lijst af met een ware internet hit, de AMZCHEF juicer. Deze juicer wordt genoemd in vele favorietenlijstjes en heeft inmiddels aardig wat vijfsterren beoordelingen verdiend. Mensen laten online onder ander weten dat de juicer gemakkelijk te monteren, gebruiken en schoon te maken is. De motor is stil, dus je kunt je sapjes ook in de ochtend in alle rust klaarmaken.

€ 179

SHOP

2

Nutribullet pro juicer

Dit zijn de 8 beste cold press juicers, om stiekem wat fruit en groente in je dag te sneaken (3)

Ook deze Nutribullet Pro is favoriet bij velen, en willen we je daarom niet onthouden. De Nutribullet Pro heeft inmiddels bijna vijf sterren verzamelt bij bol.com. Iemand laat weten: 'In een woord geweldig.' Een andere tevreden klant vertelt in een recensie: 'Enorm goede slowjuicer. Het heeft verschillende standen en is gemakkelijk schoon te maken.' Een minpunt wat klanten laten weten is dat de juicer niet stil is.

€ 149,95

SHOP

3

Ninja juicer

Dit zijn de 8 beste cold press juicers, om stiekem wat fruit en groente in je dag te sneaken (4)

De Ninja cold press juicer heeft ook aardig wat fans en is inmiddels in veel huishoudens een vast onderdeel geworden. Deze juicer heeft slechts twee standen en is hierdoor gemakkelijk te bedienen en door de drie verwisselbare pulpfilters maak jij je sap helemaal op smaak en kun je zelf bepalen hoe jij jouw vitamine sapje wil hebben.

Het verbaast ons dan ook niet dat deze juicer vele positieve recensies heeft. Iemand laat weten bij bol.com: 'Het verbaasde me hoe smooth alle groente en fruit erdoor gaat en hoe stil de machine is in vergelijking met mijn vorige juicer. Het hele systeem is heel gemakkelijk. Het meest prettige aan het apparaat vind ik de drie pulpfilters. Het is niet de meest voordelige slowjuicers, maar zeker ook geen extreem dure.'

€ 169

SHOP

Advertentie - Lees hieronder verder

4

KitchenBrothers juicer

Dit zijn de 8 beste cold press juicers, om stiekem wat fruit en groente in je dag te sneaken (5)

De voordeligste uit de lijst, maar daarmee zeker niet de minste. Veel klanten laten weten dat ze het product absoluut aanraden. Met deze slowjuicer kun je van alles persen, van appels, spinazie en gember. Ook heeft de juicer een reverse functie, zodat je op een andere manier achtergebleven fruit of groente uit de machine meeneemt in je sapje. Meer sap, dus nog meer vitamines.

'Het is een mooi compact apparaat en is gemakkelijk in gebruik. Het pulp wordt goed afgescheiden van het sap en is hierdoor snel en meteen te drinken. De juicer is gemakkelijk te demonteren en schoon te maken. Ik ben er super blij mee', vertelt iemand.

€ 109,99

SHOP

5

Philips juicer

Dit zijn de 8 beste cold press juicers, om stiekem wat fruit en groente in je dag te sneaken (6)

Dit strakke ontwerp van Philips is niet alleen handig in gebruik, maar staat ook nog eens chique in je keuken. Een ander voordeel, je shopt 'm nu met korting bij bol.com.

Met deze juicer maak in je in een paar stappen een gezond sapje. Ideaal, toch? Met deze juicer heb je geen werk vooraf, door de XL vultrechter kun je fruit en groente zonder te snijden toevoegen aan de juicer. Ook zit er een receptenboekje bij, zodat jij gelijk aan de slag kunt. Ook van deze juicer zijn online lovende recensies te vinden: 'Strak design en de juicer is makkelijk te bedienen. Je kunt de onderdelen makkelijk in en uit elkaar halen en is hierdoor makkelijk schoon te maken. De juicer zorgt voor puur en vers sap en het afvalproduct wordt opgevangen in een apart bakje. Hierdoor blijft je aanrecht schoon. Er zit ook een handig receptenboekje bij om mee te beginnen.'

€ 169

SHOP

6

Omega juicer

Dit zijn de 8 beste cold press juicers, om stiekem wat fruit en groente in je dag te sneaken (7)

'Deze juicer is de koning van de apparaten. Het is makkelijk in gebruik en is ook makkelijk om te reinigen. Er blijft weinig pulp over en wat er overblijft is erg droog. De sap smaakt veel beter dan anders, en je kunt er ook nog eens veel andere dingen mee doen. Heerlijk! Ik had deze veel eerder moeten aanschaffen', vertelt een enthousiaste koper.

Een van de modellen van Omega. Hoewel deze juicer wat aan de dure kant is, laten veel mensen online weten dat de juicer het geld meer dan waard is. Op zoek naar een juicer die meer dan alleen sap kan maken, dan is dit de juicer die je zoekt. Volgens Omega kan dit model melk, boter en noten produceren. Ook kun je koffiebonen malen, bevroren desserts maken en kruiden en knoflook fijnmalen. Ook zijn alle verwijderbare onderdelen vaatwasmachinebestendig, wat zorgt voor een schoon apparaat zodat jij keer op keer nieuwe sappen kunt maken. Proost!

€ 329

SHOP

Advertentie - Lees hieronder verder

7

Kuvings Whole Slow juicer

Dit zijn de 8 beste cold press juicers, om stiekem wat fruit en groente in je dag te sneaken (8)

Op zoek naar een cold press juicer die ongeveer alles doet wat je maar wil, zoek dan niet verder dan de Kuvings Whole Slow Juicer. Deze juicer is aan de prijzige kant, maar is tegelijkertijd multifunctioneel. De juicer is daarnaast geschikt voor het maken van notenpasta, smoothies en sorbet ijs. Maar hiervoor dien je wel te beschikken over extra accessoires. Iemand laat simpelweg weten in een review: 'Geweldig apparaat.'

€ 439

SHOP

8

Hurom juicer

Dit zijn de 8 beste cold press juicers, om stiekem wat fruit en groente in je dag te sneaken (9)

Dit moderne design zorgt voor een statement in jouw keuken. Wat deze juicer onderscheidt van andere juicers is de 7 graden kanteling aan de onderkant van de sapkamer. Het resultaat? Het sap loopt hierdoor altijd vanzelf in je glas. Het is dus bij deze juicer niet nodig om 'm op te tillen of te kantelen om je juice te verzamelen. Ook dit model zorgt voor veel positieve reacties: 'Een echte eyecatcher voor in de keuken en doet wat hij moet doen. Ik gebruik hem bijna dagelijks en ben er ontzettend blij mee. Deze juicer produceert veel meer sap dan al mijn vorige slowjuicers.'

Iemand anders schrijft: 'Een geweldig apparaat. Moeiteloos maakt het bleekselderijsap, daar gebruik ik deze juicer het meeste voor. Ook schoonmaken is even simpel. Daarnaast maakt de juicer ook veel minder geluid.'

Hoewel er dus wel een prijskaartje aan hangt, zijn veel mensen fan! Volg jij?

€ 349

SHOP

Dit zijn de 8 beste cold press juicers, om stiekem wat fruit en groente in je dag te sneaken (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Trent Wehner

Last Updated:

Views: 6357

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Trent Wehner

Birthday: 1993-03-14

Address: 872 Kevin Squares, New Codyville, AK 01785-0416

Phone: +18698800304764

Job: Senior Farming Developer

Hobby: Paintball, Calligraphy, Hunting, Flying disc, Lapidary, Rafting, Inline skating

Introduction: My name is Trent Wehner, I am a talented, brainy, zealous, light, funny, gleaming, attractive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.